פתחו את הנציג בתצוגת הצוות ובחרו לצפות בתור הנציג. כל עוד אתם בתצוגה שלו מוצג באנר, בהיקף ההרשאות של אותו נציג; סגרו אותו מהבאנר כדי לחזור לחשבון שלכם.
פתחו את הנציג בתצוגת הצוות ובחרו לצפות בתור הנציג. כל עוד אתם בתצוגה שלו מוצג באנר, בהיקף ההרשאות של אותו נציג; סגרו אותו מהבאנר כדי לחזור לחשבון שלכם.